Vacature: Sales Advisor | BMW Daeninck

0
937Solliciteren of meer info? Bekijk de vacature via Andress.be en begin meteen aan je boeiende carrière als Sales Advisor! Jij wordt als Sales Advisor het vertrouwde aanspreekpunt voor de particuliere en professionele bezoekers van onze BMW Daeninck showroom in Oudenaarde. Solliciteer nu en maak deel uit van een gemotiveerd team in de automobielsector.

BMW Peter Daeninck is een snel groeiende organisatie met concessies in Sint-Martens-Latem en Oudenaarde. De concessie in Oudenaarde is op enkele jaren tijd een gevestigde waarde geworden in de streek. Dit dankzij een enthousiaste groep medewerkers. In Oudenaarde bevindt zich ook de carrosserie afdeling van beide concessies.

Om de verdere groei en structuur van de concessie in Oudenaarde te versterken zijn we momenteel op zoek naar een sales advisor.

Wij bieden jou een zeer boeiende en gevarieerde challenge in een uitdagende werkomgeving. Wij voorzien een competitief salaris, aangevuld met extralegale voordelen zoals een mooie bedrijfswagen.

Een auto verkopen vereist de dag van vandaag meer dan louter feitelijke kennis over modellen, kleuren en opties. Onze autoverkoper heeft ook kaas gegeten van de bijbehorende financiële aspecten, de fiscale wetgeving en de verzekeringstechnische elementen.

Interesse? Solliciteer meteen via

source