Vacature: Sales Advisor | Bricks & Leisure

0
557Solliciteren of meer info? Bekijk de vacature via Andress.be en begin meteen aan je boeiende carrière als Sales Advisor! Jij trekt dagelijks de baan op in je zoektocht naar mogelijke klanten en beleggers voor het door ons aangeboden vastgoed.

Bricks & Leisure maakt deel uit van de grootste projectontwikkelaars in België en heeft als doel: klanten tevreden maken. Dankzij onze integrale aanpak van ontwikkelen, uitbaten en verkopen van vastgoed zijn we uitgegroeid tot de marktleider in de investeringsniche. Sedert enkele jaren ligt de focus vooral op hotelvastgoed en vakantieparken.

Ter versterking van ons salesteam in Gent zijn we momenteel op zoek naar een ambitieuse (m/v) sales advisor voor de regio Vlaanderen.

Na een intensieve training in communicatie, fiscaliteit en vastgoed bieden wij je een zeer uitdagende job in een bedrijf waar werkzekerheid geen loze belofte is. Je komt terecht in een jong en dynamisch team en krijgt tal van doorgroeimogelijkheden.

Je bent een verkoper in hart en nieren die altijd opnieuw tot het uiterste gaat om zijn doel te bereiken. Je hebt een hogere opleiding genoten, maar staat voortdurend open voor bijkomende opleidingen om zo uit te groeien tot een expert in investeringsvastgoed en je sales skills steeds verder te ontwikkelen.

Interesse? Solliciteer meteen via

source